NEWS

Keep youself updated about all things And We Should Die Of That Roar

Lystring alla chefer! Vill du ha respekt och lojalitet från dina anställda? Vill du bli ihågkommen som mellanmjölkchefen som var för feg för att tänja gränser och bana nya vägar? Eller som den coola chefen som vågade utmana stela konventioner och invanda sätt? Följ dessa enkla fem steg och få dina chefskollegor att storkna av avund när du sätter chefsribban på helt nya vertigohöjder:

  1. Ge dina anställda kultur! Musik, teater, dans, bildkonst, film, foto - oavsett vilken konstform du väljer, var generös och kör med mycket och ofta!
  2. Ge dina anställda i synnerhet mycket musik! Nya forskningsrön visar att musik förbättrar OCH förlänger liv. Och välmående anställda är att likna med en lojal armé av starka, uthålliga och effektiva medarbetare. Så boka musik till kickoffs, APT:s, FÖIM:s, midsommar, jul, Nyår, sektionsmöte, verksamhetsplanering, när någon fyller år, för att fira en gemensam bedrift eller för att någon nös. Go bananas, du kan inte överdriva på den här fronten.
  3. Be classy! Undervärdera inte dina anställda! Bespara dem ”Living next door to Alice”, ”With or without you”, ”I will always love you”, ”Roxane”, ”You’re the voice”, ”Hallellujah” (oavsett vilken version), ”Pojkarna på rad” och ”Kung i baren”. Vill du verkligen stiga i graderna, rata de säkra korten!
  4. Be brave! Våga satsa på någonting oväntat! Någonting som ändå är lite mer än blott underhållning. Någonting som stimulerar de existentiella dimensionerna av att vara människa och utmanar förgivettagna perspektiv snarare än manar till att ”släppa loss” med spillda drinkar, slurrande och dräglande sing-a-longs a la Piteå havsbad lördagstjofräsan eller afterski i Åre (och att inte tala om alla snabbisar på toan som alla vill - men ingen kan - glömma efteråt).
  5. Är du redo att bli en livslevande ledarlegend? Boka And We Should De Of That Roar! Få de att tappa hakan helt och se på dig som en riktig rockstjärna! Så. Enkelt. Är. Det.
Läs hela inlägget »

AWSDOTR now ready for Eksjö stadsfest and takes the Lilla Torg stage on Friday, August 24, at 22:30. See you there!!!

Eksjö stadsfest
Läs hela inlägget »

And We Should Die Of That Roar gästar ”Låtskrivarbaren” för en intim kväll.
En mick. En gitarr. En salongscen. Såhär skriver arrangören: ”Det blir nära, det blir trångt. Det blir utrymme att testa nya låtidéer, busa med gamla verk samtidigt som artisten berättar om låtarna... syftet är att ge er direktkontakt som annars byggs bort genom strålkastare och scenhöjder”.
Plats: Dynamo, Tunnbindaregatan 37, Norrköping
Tid: 19:00
Biljetter: 100kr vid dörren

Läs hela inlägget »

And We Should Die Of That Roar scheduled to play Klubb Kakadua @ Ågatan Bar in Linköping. Be there1
Time: 28 March 2018, 20:30
Place: Ågatan 38, Linköping
 

Läs hela inlägget »