Är du chef eller ledare? Följ dessa fem steg och bli en ledarlegend!!!

Lystring alla chefer! Vill du ha respekt och lojalitet från dina anställda? Vill du bli ihågkommen som mellanmjölkchefen som var för feg för att tänja gränser och bana nya vägar? Eller som den coola chefen som vågade utmana stela konventioner och invanda sätt? Följ dessa enkla fem steg och få dina chefskollegor att storkna av avund när du sätter chefsribban på helt nya vertigohöjder:

  1. Ge dina anställda kultur! Musik, teater, dans, bildkonst, film, foto - oavsett vilken konstform du väljer, var generös och kör med mycket och ofta!
  2. Ge dina anställda i synnerhet mycket musik! Nya forskningsrön visar att musik förbättrar OCH förlänger liv. Och välmående anställda är att likna med en lojal armé av starka, uthålliga och effektiva medarbetare. Så boka musik till kickoffs, APT:s, FÖIM:s, midsommar, jul, Nyår, sektionsmöte, verksamhetsplanering, när någon fyller år, för att fira en gemensam bedrift eller för att någon nös. Go bananas, du kan inte överdriva på den här fronten.
  3. Be classy! Undervärdera inte dina anställda! Bespara dem ”Living next door to Alice”, ”With or without you”, ”I will always love you”, ”Roxane”, ”You’re the voice”, ”Hallellujah” (oavsett vilken version), ”Pojkarna på rad” och ”Kung i baren”. Vill du verkligen stiga i graderna, rata de säkra korten!
  4. Be brave! Våga satsa på någonting oväntat! Någonting som ändå är lite mer än blott underhållning. Någonting som stimulerar de existentiella dimensionerna av att vara människa och utmanar förgivettagna perspektiv snarare än manar till att ”släppa loss” med spillda drinkar, slurrande och dräglande sing-a-longs a la Piteå havsbad lördagstjofräsan eller afterski i Åre (och att inte tala om alla snabbisar på toan som alla vill - men ingen kan - glömma efteråt).
  5. Är du redo att bli en livslevande ledarlegend? Boka And We Should De Of That Roar! Få de att tappa hakan helt och se på dig som en riktig rockstjärna! Så. Enkelt. Är. Det.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter